Френският астролог Нострадамус е предсказал нещо, подобно на коронавируса и

...
Френският астролог Нострадамус е предсказал нещо, подобно на коронавируса и
Коментари Харесай

Нострадамус с отчайващо предсказание! Ето чак кога свършва пандемията

Френският астролог Нострадамус е предсказал нещо, сходно на ковид и е предсказал, че спасението ще пристигна през 2024 година.

Това е било записано в един от неговите писания, оповестява Politeka. По-рано учените обявиха, че коронавирусът за първи път се е появил на пазара за животни и морски артикули в Ухан, а в едно от предсказанието на Нострадамус за ковид написа за “риба, която живее във водата и на земята ”.

“Риба, която живее във водата и на земята ще бъде изхвърлена на брега с голяма вълна. Формата на тази риба е странна, привлекателна, само че и в същото време ужасяваща. Скоро от морето към стените на града ще заприиждат врагове ”, се споделя в пророчеството.

Ако би трябвало да му се има вяра, спасението на човечеството фактически ще пристигна през 2024 година.

“О, каква драгоценност! И въпреки всичко двама велики благодетели ще донесат помощ на всички места – и по земя, и по море ”, написа Нострадамус.

Много учени се съмняват в достоверността на предсказанията на френския астролог. Независимо от това други считат, че е предсказал огромната повреда в Чернобил, а също и точната дата на своята гибел.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР