Френските здравни власти съобщиха за нови 186 починали от новия

...
Френските здравни власти съобщиха за нови 186 починали от новия
Коментари Харесай

Нови 186 починали от коронавируса във Франция, общият им брой става 860 души

Френските здравни управляващи оповестиха за нови 186 умряли от новия ковид, с което общият им брой става 860 души, или повишаване с 28 %, съобщи Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2107
Това е по-голямо нарастване в сравнение с тези през последните три дни.

Забраната за събирания на хора по крайбрежията на Сена в Париж

Страната навлиза във втората си седмица карантина. Здравният министър Оливие Веран заяви още, че броят на инфектираните е станал 19 856 души, което е нарастване от към 20 % за 24 часа. Пациентите в тежко положение, които се нуждаят от животоподдържаща инсталация, са 2082 души, с 19 % повече от през вчерашния ден, също по-високо нарастване от ежедневните данни в последните три дни.

Веран сподели, че е утвърдено лимитирано употребявано на антималарийното лекарство хлороквин за тежко заболели от ковид, стига лекарите в съответното здравно заведение да преценяват, че е належащо.

Френските здравни специалисти по принцип считат, че хлороквинът не трябва да се употребява всеобщо за лекуване на ковид. В старешки дом в източния департамент Вож са открити 20 умряли жители, като е допустимо гибелта им да се дължи на ковид.

В този дом има общо 163 души от третата възраст. Четирима лекари в Източна Франция са умряли след заразяване с ковид, с което общият брой на жертвите на вируса измежду френските лекари става петима души. Новите четирима умряли са били на възраст сред 60 и 70 години. Вчера от ковид към този момент умря 67-годишен доктор от незабавно поделение в Северна Франция.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2107  Англия приканва всички британци, пътуващи зад граница, да се върнат вкъщи Англия приканва всички британци, пътуващи зад граница, да се върнат вкъщи  Коронавирусът вилнее, а те не престават да целуват ръка на попа Коронавирусът вилнее, а те не престават да целуват ръка на попа  Ледена пързалка в Мадрид ще се употребява като морга за умряли от ковид Ледена пързалка в Мадрид ще се употребява като морга за умряли от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР