Френските притежатели на нелицензирани оръжия ги предават в полицейските пунктове

...
Френските притежатели на нелицензирани оръжия ги предават в полицейските пунктове
Коментари Харесай

Франция събира незаконните оръжия

Френските притежатели на нелицензирани оръжия ги предават в полицейските пунктове за събиране на огнестрелни оръжия в цялата страна тази седмица като част от акция за събиране на нелицензирани огнестрелни оръжия, постоянно наследствени движимости, лежащи на тавани или забравени в шкафове, предава Ройтерс.

Притежаването на оръжие във Франция надалеч не е толкоз публикувано, колкото в Съединените щати, да вземем за пример, и закононарушенията с огнестрелно оръжие са относително редки, само че Франция се стреми да ограничи броя на нелегално притежаваните огнестрелни оръжия - към шест милиона , съгласно оценки на управляващите.

" Те бяха на татко ми и не знаех какво да върша с тях ", сподели Лионел в полицейски сектор в Ница в Южна Франция, където съобщи оръжията си. " Не одобрявам доста оръжия и защото има метод да се отърве човек от тях законно, има миг, в който би трябвало да се отървете от сходни сувенири. "

Пушки, револвери, муниции, даже ножове и гранати, са предадени в 300 пункта за събиране във Франция от началото на акцията на Министерството на вътрешните работи на 25 ноември.

Тези, които донесат оръжията, се освобождават от наказания . Те могат или да ги записват, или да ги оставят в полицията.

До сряда бяха предадени 65 000 огнестрелни оръжия, дружно с 1,6 милиона патрона и други муниции.

" Тази акция цели да помогне на французите да предадат тези предмети, които са много нежелани за множеството от тях ", сподели комендантът на полицията Флоранс Гавело в пункта за събиране в Ница.

" Когато приказваме с притежателите им, те са доста щастливи, че... ще се отърват от тях. "

Акцията завършва в петък, след което събраните оръжия ще бъдат предадени на музеи или ще бъдат унищожени.
 Разоръжават жителите на Маями, пращат оръжието в Украйна
Разоръжават жителите на Маями, пращат оръжието в Украйна

Властите няма да задават въпроси за произхода на оръжията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР