Френските полицейски служители задържаха близо 300 души по време на

...
Френските полицейски служители задържаха близо 300 души по време на
Коментари Харесай

300 арестувани от жълтите жилетки

Френските полицейски чиновници задържаха близо 300 души по време на демонстрациите на „ жълтите жилетки “ в събота. Това заяви в неделя държавният секретар към Министерството на вътрешните работи Лоран Нунес, представен от TACC, съобщи " Фокус ".
Коментирайки дейностите на „ жълтите жилетки “, които се организират в страната от повече от два месеца, Нунес означи, че „ полицията и жандармерията са изправени пред невиждано принуждение по време на митингите “. Във връзка с това той още веднъж оправдава потреблението на гумени патрони от чиновници на правоприлагащите органи. " Ако полицията не ги употребява, те няма да се оправят с тази вълна от принуждение ", съобщи държавният секретар.
Според френското вътрешно министерство, в съботните митинги на " жълтите жилетки " от през вчерашния ден са взели участие към 84 хиляди души. Демонстрации е имало в Париж, Тулуза, Бордо, Марсилия, Руан и други градове. Участниците са се противопоставили на въвеждането на нови налози и са поискали провеждането на „ референдуми за гражданската инициатива”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР