"Френските фенове на Риана са диви. Те я ​​обичат толкова

...
"Френските фенове на Риана са диви. Те я ​​обичат толкова
Коментари Харесай

Най-добрата снимка на Риана

"Френските почитатели на Риана са диви. Те я ​​обичат толкоз доста и тичат на няколко пресечки зад колата й, когато тя пътува из града.

Този кадър е изработен на Парижката седмица на модата през 2014 година Това беше първият ден, когато тя дойде в Париж и по тази причина нещата бяха изключително интензивни ", споделя фотографът Денис Льополд.

"Току-що напуснахме шоуто Balmain и беше в действителност мъчно да се доберем до голямата навалица от хора до колата. Когато влязохме вътре, незабавно бяхме заобиколени от хора. Ако погледнете от близко, един от почитателите извън е с телефон, заложен в режим на запис - не мисля, че в действителност можете да видите нещо през стъклото, само че към момента се пробвате. Беше много злокобно, съвсем малко ужасно. Риана е привикнала с сходни обстановки, само че даже за нея този миг беше някак вманиачен.

Гледайки изражението й и метода, по който гледа камерата, не мисля, че в този миг е знаела, че ще фотографирам. Много е същинско. Понякога, когато видите известни персони в новините, те съвсем не наподобяват като хора с страсти. Но тук, макар че тя е в бизнеса още от младеж, можете да видите тази страст на фотографията ", обобщава фотографът.

За повече информация: Тheguardian.com

Photograph: Dennis Leupold, Paris, 2014.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР