Френски войници и полицаи охраняват района около гарата в Марсилия,

...
Френски войници и полицаи охраняват района около гарата в Марсилия,
Коментари Харесай

Засега не е установена връзка между нападателя от Марсилия и Ислямска държава


Френски бойци и служители на реда охраняват региона към гарата в Марсилия, където през вчерашния ден бе осъществено нападението.

Засега следствието не е открило връзка сред нападателя, умъртвил две дами през вчерашния ден в Марсилия, и групировката " Ислямска страна ", съобщи Франс прес, като цитира източник, непосредствен до следствието.

Снощи ИД пое отговорността за нападението в официално съобщение, публикувано от нейната пропагандна организация Амак и представено от американския център за наблюдаване на джихадистки уеб сайтове SITE.

Прокурорът на Париж Франсоа Моленс заяви на конференция, че причинителят е бил спрян от полицията в Лион два дни преди офанзивата и е показал тунизийски паспорт, съобщи Ройтерс.

Неговите данни са били включени в престъпни бази с данни. Той е употребявал седем разнообразни самоличности, само че нито една от тях не е била включена в описите със обвинени за терористична активност.

Според една от седемте самоличности той е бил Ахмед Х., роден в Тунис през 1987 година. Френските управляващи се пробват да дефинират дали тунизийският паспорт е подправен и какво е същинското му име.

При инспекцията нападателят споделил пред полицията, че живее в Лион като скитник, разведен е и употребява опиати, заяви Моленс.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР