Френски войник, разположен в Мали като част от силите Бархане

...
Френски войник, разположен в Мали като част от силите Бархане
Коментари Харесай

Подпийнал френски войник гръмна двама колеги в Мали

Френски боец, ситуиран в Мали като част от силите " Бархане ", борещи се с джихадистки бунтовници, е ранил двама свои сътрудници с револвер в пияно положение, заяви щабът на армията в събота.
Свадата под влияние на алкохола се случила през нощта от 24 против 25 декември в база в Гао в източна Мали.
 Поредна смъртоносна детонация в Сирия Поредна смъртоносна детонация в Сирия
Най-малко двама души са ранени при мощна детонация в четвъртък вечерта в град Дераа в югозападна Сирия. Според него е избухнало им...
" от едно и също поделение си лазели по нервите. Един боец рани двама от другарите си със служебното си оръжие ", автоматизиран револвер, сподели представителят на армията Фредерик Барбри пред Франс прес.
Единият от двамата мъже е ранен доста леко, до момента в който пострадването на другия е по-сериозно, въпреки и без заплаха за живота.
И двамата били откарани със аероплан в болница във Франция.
Военна полиция проверява случая и " откакто следствието завърши, (стрелецът) ще бъде откаран у дома ", сподели Барбри. Силите „ Бархане ” на френската войска наброяват 5100 военнослужещи, разпръснати в район Сахел и се борят с джихадистки групи, Чад, Мали, Буркина Фасо и Нигер, които дружно сформират групата Г5 Сахел. Париж обмисля намаляването на броя на бойците, ситуирани в района преди срещата на върха, планувана за средата на февруари.
 Полски бойци направиха неволна инвазия в Чехия Полски бойци направиха неволна " инвазия " в Чехия
Полските въоръжени сили признаха, че по-рано през месец юни без да желаят са нахлули в Чехия - случай, който Министерството на защита...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР