Френски учени са провели изследване, с което са установили, че

...
Френски учени са провели изследване, с което са установили, че
Коментари Харесай

Учени разкриха от каква страшна болест страдат повечето жени, които...

Френски учени са провели проучване, с което са открили, че тежката умствена работа може да усили риска от диабет при дамите. В продължение на 22 години учените следили здравето на 70 хиляди дами, написа zdrave.to.

Данните са били оценени 5 години. Едва след края на цялото проучване, съумели да стигнат до нужните изводи и да създадат финален отчет. 

Оказва се, че дамите, които намират работата си за душевен натоварваща, са по-податливи към разболяване от диабет, или към този момент са заболели от него. Диабет вид 2 е открит в към 4000 участници от проучването. 

Учените стигнали до умозаключение, че тежката умствена работа въздейства зле върху здравето на дамите. Стресът, вследствие на несъразмерен душевен труд, усилва риска от бързо разрастващ се диабет.

През 1999 година Световната здравна организация разказва захарния диабет вид 2 като " метаболитно заболяване ", което се развива поради нарушеното производство на инсулин или намаляването на чувствителността на тялото към действието на това вещество.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР