Френски турист е загинал след падане във водопад в Тайланд,

...
Френски турист е загинал след падане във водопад в Тайланд,
Коментари Харесай

Турист падна във водопад при оит да си направи селфи в Тайланд

Френски екскурзиант е умрял след рухване във водопад в Тайланд, до момента в който се е опитал да си направи атрактивно селфи, заяви Агенция Франс Прес.

Инцидентът се е случил в четвъртък следобяд на тропическия остров Кох Самуи, чиито плажни линии с бял пясък са магнит за богатите туристи.

33-годишният мъж пада във водопада Na Mueang 2 на същото място, където испански екскурзиант почина при рухване през юли , заяви лейтенант Фувадол Вирияварангукул от туристическата полиция на острова.

" Отне няколко часа за изваждане на тялото, защото водопадът е хлъзгав и стръмен ", сподели той по телефона и добави, че мястото е обозначено като рисково и има знак, предупреждаващ туристите за заплахата.

" Приятелят на починалия сподели, че се подхлъзнал и паднал, до момента в който се опитвал да си направи селфи ”, заяви Вирияварангукул.-->

Тайланд се смята за безвредна дестинация за туристите и нормално притегля повече от 35 милиона гости всяка година. Но туристическата промишленост претърпя удар през 2018 година, откакто предходната година потъна ферибот, пренасящ китайски гости към южната част на страната, при което починаха 47 души.

Аварията разкри слабите правила за сигурност в туристическия бранш и от този момент управляващите се борят за възобновяване на имиджа на страната.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР