Френски скулптор изведе майсторенето на ново ниво, като разработи робот

...
Френски скулптор изведе майсторенето на ново ниво, като разработи робот
Коментари Харесай

Френски скулптор представи робот, който е създал с помощта на 3D принтер

Френски ваятел изведе майсторенето на ново равнище, като създаде робот в натурален растеж от евтини платки и пластмасови елементи, които всеки може да смъкна от интернет вкъщи и да сътвори с тримерен принтер, заяви Ройтерс.
 
French sculptor shows off print-your-own robot -
— lebanon News (@lebanonews111)

Автономните роботи хуманоиди в натурален растеж дълго време бяха от компетенцията на финансирани с милиони долари лаборатории за развиване и холивудски компании, продуцирали филми като " Аз, роботът " и " Блейд Рънър " . Гаел Ланжвен сподели своя робот " ИнМуув " в границите на конференция за технологиите в Париж.
 
Черно-белият робот хуманоид е основан с елементи , с които човек може да се достави гратис от интернет.

Ланжвен разясни, че почнал да създава роботизираната ръка преди към 7 години и дал скиците й, с цел да може хора да я употребяват като протеза.
 
" Продължих да планирам останалите елементи - бицепси, плещи, торс, глава ", означи той. " Всеки път, когато скицирах част от корпуса на робота, споделях скицирането в интернет и го правех налично за искащите да проследят реализирането на плана . Следващата стъпка ще е да се усъвършенства изкуственият разсъдък на робота ", добавя създателят.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР