Френски съд осъди мъж на осем месеца условно, след като

...
Френски съд осъди мъж на осем месеца условно, след като
Коментари Харесай

Условна присъда и глоба получи самозадоволяващ се в парижкото метро

Френски съд осъди мъж на осем месеца условно, откакто бе сниман да мастурбира в парижкото метро пред жена, снимала действието, заяви AFP.
48-годишният мъж от Бангладеш, който работи в промишлеността за бързо хранене, бе наказан да заплати 500 евро обезщетение на дамата, както и на друга жена, която е съобщила за същото държание. Освен това му е било подредено да се подложи на психиатрично лекуване.
20-годишната жена, която го е снимала, разгласява видеото в Twitter на 12 декември и изиска от транспортните управляващи в Париж да подхващат дейности. Тя също по този начин е подала тъжба за непристойно държание.
Видеото се популяризира бързо и няколко дами оповестиха, че са разпознали индивида и са съобщили за сходни закононарушения. След като втората жена подаде тъжба, мъжът се съобщи на полицията.
И двете ищци подчертаха по време на чуването, че това не е първият път, в който са претърпели сходно нещо.
Психиатърът, който го прегледал, споделил, че мъжът е привързан към половите мечти, а виновникът е съобщил, че е претърпял интервенция на тестисите преди няколко години.
Според оповестена през 2017 година френска статистика, към 267 000 души, основно дами, са съобщили за полов тормоз в публичния превоз през 2014 и 2015 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР