Френски съд осъди френското списание Клоузър да изплати обезщетение от

...
Френски съд осъди френското списание Клоузър да изплати обезщетение от
Коментари Харесай

100 хиляди евро за голите гърди на Кейт Мидълтън

Френски съд осъди френското списание " Клоузър " да изплати обезщетение от н пъкъл 100 хиляди евро на принц Уилям и брачната половинка му , за публикуването на фотоси с голите й гърди през 2012 година, предава Българска телеграфна агенция.

Главната редакторка на изданието Лоранс Пио и неговият шеф Ернесто Маури също така бяха санкционирани с оптималната планувана от закона глоба от 45 хиляди евро от съда в Нантер.

Наглостта на папараците на изданието , които снимаха Уилям и Кейт по време на лятната им отмора, шокира преди време английската монархия.

 Кейт Мидълтън изиска крупна сума за голите фотоси
Кейт Мидълтън изиска крупна сума за голите фотоси

Делото против трима папараци беше обновено във Франция

Принц Уилям и брачната половинка му получиха всеки по 50 хиляди евро обезщетение, което е доста по-малко от общата сума, посочена в желае им - 1,5 милиона евро .

Всички подсъдими бяха наказани за нарушение на персоналния живот на кралската двойка или за съучастие.

Адвокатите на сп. " Клоузър " показаха удовлетворение от произнесената присъда, която съгласно тях подхожда на законодателството.

Що се касае до санкциите, наложени на управлението, те били прекомерни за " случай от частен темперамент ", по думите на отбраната.

Двамата папараци - Сирил Моро и Доминик Жаковид , снимали скандалните фотоси, бяха санкционирани с по 10 хиляди евро.

На фрагментите, оповестени в списание " Клоузър " на 14 септември 2012 година, се виждат принц Уилям и брачната половинка му край басейна в първокласно имение в Люберон в югоизточната част на Франция. Херцогинята на Кембридж беше снимана да се пече по монокини.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР