Френски съд осъди френското списание Клоузър да изплати обезщетение от

...
Френски съд осъди френското списание Клоузър да изплати обезщетение от
Коментари Харесай

Десетки хиляди евро обезщетение за снимки с голите гърди на херцогиня Катрин

Френски съд осъди френското списание " Клоузър " да изплати обезщетение от над 100 хиляди евро на принц Уилям и брачната половинка му, за публикуването на фотоси с голи гърди на херцогинята през 2012 година , предадоха международните организации.

Шестима души на съд поради фотосите с голите гърди на херцогиня Катрин

Главната редакторка на изданието Лоранс Пио и неговият шеф Ернесто Маури също така бяха санкционирани с м аксималната планувана от закона глоба от 45 хиляди евро от съда в Нантер на юг от Париж в границите на тази спекулация, която шокира преди време английската монархия.
 Принц Уилям и Кейт в живописния немски град Хайделберг Guliver/Getty Images
Принц Уилям и брачната половинка му получиха всеки по 50 хиляди евро обезщетение, което е доста по-малко от общата сума, посочена в желае им - 1,5 милиона евро.
WATCH: French magazine 'Closer' fined over Kate Middleton topless photos. https://t.co/HWHfWYMzBB via @ReutersTV pic.twitter.com/eLhLQgzQHP
— Reuters Top News (@Reuters) September 5, 2017
Френски съд осъди изданието, разгласило първо голите фотоси на Кейт

Всички подсъдими бяха наказани за нарушение на персоналния живот на кралската двойка или за съучастие. Адвокатите на сп. " Клоузър " показаха удовлетворение от произнесената присъда, която съгласно тях подхожда на законодателството. Що се касае до санкциите, наложени на управлението, те били прекомерни за " случай от частен темперамент ", по думите на отбраната.

Възобновиха процеса за голите фотоси на херцогиня Кейт

Адвокатът на кралската двойка Жан Вей не пожела да разяснява случая, преди да се е съветвал със своите клиенти. Но той увери, че дворецът Кенсигтън сигурно ще разгласява известие по въпроса.
 В центъра на вниманието на градинско празненство в Полша още веднъж бе херцогинята на Кеймбридж, която бе избрала необикновена за нейния жанр бяла рокля, с забавни геометрични акценти в черно. Моделът е дело на полската дизайнерка Gosia Baczyńska. В горната част роклята е с красиви V-образни деколте и тил, с забавен акцент на кръста и необикновени асиметрични плисета с черен кант. Guliver/Getty Images
Двамата папараци - Сирил Моро и Доминик Жаковид, снимали скандалните фотоси, бяха санкционирани с по 10 хиляди евро.

На фрагментите, оповестени в списание " Клоузър " на 14 септември 2012 година, се виждат принц Уилям и брачната половинка му край басейна в първокласно имение в Люберон в югоизточната част на Франция. Херцогинята на Кембридж беше з аснета без горната част на банския си костюм.
  По тематиката Уилям и Кейт ще желаят обезщетение за голите фотоси Принц Уилям предизвести папараци да не тормозят сина му Хакер открадна хиляди фотоси на английското кралско семейство Съдия забрани публикуването на фотоси на Пипа Мидълтън
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР