Френски проговори фолк певицата Райна. Изпълнителката е под карантина в

...
Френски проговори фолк певицата Райна. Изпълнителката е под карантина в
Коментари Харесай

Райна проговори френски под карантина

Френски проговори фолк певицата Райна. Изпълнителката е под карантина в дома си в Сандански и учи непознати езици, с цел да не скучае вкъщи, научи HotArena.

Изпълнителката се е барикадирала в родния си град и употребява безкрайното свободно време, с цел да прави неща, които с години е отлагала.

С настъпването на грипната вълна, Райна заляга над учебниците и към този момент може да се похвали, че приказва езика на Юго, написа „ България през днешния ден ”.

А дали ще има ария на френски след края на пандемията, следва да разберем, тъй като певицата пази в загадка проектите си към този момент.

Райна си седи вкъщи, спазвайки карантината, само че е привилегирована, в сравнение с огромна част от българите. Фолк певицата има двор към дома си, в който се разхожда и си прави слънчеви бани, когато времето го разрешава.

Македонското девойче съвсем е на финала на паметната творба на Габриел Гарсия Маркес „ Любов по време на холера ”.


Творбата на Маркес се оказа обичана на певици и моделки, които се надпреварват да се хвалят, че разпростират страниците й.

На Райна компания й прави нейното куче, което не се отделя от стопанката си и не помни толкоз доста време да са били дружно. Преди дни двамата даже отпразнуваха неговия рожден ден, като празненството още веднъж беше в домашни условия.

Изпълнителката му пожела здраве и още доста рождени дни, на които двамата да се забавляват.

Откакто Райна се раздели с последното си гадже, тя се радва на компанията на домашния си любим и няма нов мъж до себе си. За последно певицата беше гадже с Валери Тюлеков, само че двамата се разделиха.

„ Никога не съм желала да бъда обсъждана с мъжете в живота ми. Винаги съм се стремила да вардя персоналното си пространство, само че при известните персони това е непостижима цел ”, споделя Райна. И добавя, че постоянно са я въвличали в безумни сюжети.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР