Френски криминалисти и разследващи експерти започват оглед на катедралата Нотр

...
Френски криминалисти и разследващи експерти започват оглед на катедралата Нотр
Коментари Харесай

Експерти започват оглед на "Нотр Дам" след пожара

Френски криминалисти и проверяващи специалисти стартират оглед на катедралата " Нотр Дам " за първи път след опустошителния пожар предходната седмица, съобщи “Асошиейтед прес”, представена от Българска телеграфна агенция.

Екипи от три разнообразни полицейски служби ще влязат в църквата, която е културен монумент, с цел да вземат проби и да търсят улики, свързани с аргументите за пожара.
„ Парижката Света Богородица ” – преди и след пожара (СНИМКИ) След като "сърцето на Париж " пламна преди две вечери, хората се надяват да го видят цяло още веднъж
Миналата седмица полицията направи прелиминарен оглед, само че не съумя да извърши деликатно изследване, защото структурата на катедралата към момента не бе обезопасена.

Според представители на управляващите пожарът евентуално е породен от късо съединяване, обвързвано с ремонтни работи в катедралата преди експлоадирането на пожара. Парижката прокуратура заяви, че се изследват всички евентуални улики.

Катедралата ще остане затворена за гости с години, откакто пожар унищожи покрива й и аргументи сриване на стреловидната кула.
Голям пожар в Париж покрай двореца Версай По неофициална информация огънят е тръгнал от автокъща
Париж през вчерашния ден беше изплашен от нов пожар покрай двореца Версай. Първите пламъци потеглят от автосервиз през вчерашния ден в края на работния ден. Според следователи е допустимо той да е породен от късо съединяване.
Използвани са материали на БТА
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР