Френски изтребители прелетяха над Париж като част от голям военен

...
Френски изтребители прелетяха над Париж като част от голям военен
Коментари Харесай

Макрон покани гости във Франция за Деня на Бастилията, но вместо военна мощ пред очите им се разигра неочакван гаф

Френски изтребители прелетяха над Париж като част от огромен боен церемониал по отношение на отбелязването на Деня на Бастилията - народен празник на Франция, осведоми Агенция Франс Прес.
 Снимка 368302
 Снимка 368299
Празникът ще бъде последван от улично празненство, в случай че националният тим завоюва на финала на Световното състезание по футбол в Русия на следващия ден вечер.
Хиляди хора, доста от тях туристи, се събраха на бул. " Шанз-Елизе " , с цел да следят марша, на който участваха 4 290 бойци, 220 машини, 250 коня, 64 самолета и 30 хеликоптера.
Президентът на Франция Еманюел Макрон следи парада с двама почетни посетители - премиера на Сингапур и японския външен министър.
 Снимка 368301
Тазгодишната тематика на Деня на Бастилията беше " братя по оръжие ", защото на парада участваха от испанската жандармерия, белгийски бронирани машини и немски военнотранспортен аероплан Airbus A400M.
 Снимка 368305
Вчера френските управляващи оповестиха, че ще активизират 110 000 служители на реда и жандармеристи през почивните дни поради националния празник и финала.
Междувременно се оповестява, че по време на парада породи дребен гаф. Двама мотористи от полицията се блъснаха по време на проява пред Макрон и гостите. Въпреки това присъстващите приветстваха осъществяването.
 Снимка 368300
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР