Френски гражданин беше осъден на за убийството на 85-годишна жена,

...
Френски гражданин беше осъден на за убийството на 85-годишна жена,
Коментари Харесай

Доживотен затвор за убийството на оцеляла от Холокоста във Франция

Френски жител беше наказан на за убийството на 85-годишна жена, оживяла от Холокоста. Случаят с антисемитското нахлуване провокира голямо отвращение и притегли вниманието към възраждането на антиеврейски настроения във Франция, съобщи Асошиейтед прес.

Мирей Кнол беше открита мъртва през март 2018 година с голям брой прободни рани в своя апартамент в Париж, който след това бил запален.  Във Франция бяха проведени шествия в нейна памет и против расизма. На погребението й участва президентът Еманюел Макрон, напомня Нова телевизия.
 Гърция вкарва пожизнен затвор за ликвидиране Гърция вкарва пожизнен затвор за ликвидиране
Гърция вкарва пожизнен затвор за тежките закононарушения и усилва присъдите при палежи, оповестява " Катимерини ". С тези промени ще се...

Ясин Михуб - комшия на Кнол - беше приет за отговорен за ликвидиране на уязвим човек, осъществено по религиозни подбуди, съобщи фамилията на жертвата, което изрази задоволство, че справедливостта е спечелила.

Друг обвинен беше оневинен за убийството, само че беше приет за отговорен в кражба с религиозни подбуди. И двамата отхвърлиха да са нападнали дамата поради това, че е била еврейка, а техните юристи упорстваха нападението да не бъде определяно като антисемитско. Убийството на Кнол беше осъществено година след гибелта на друга еврейка на име Сара Халими, която беше хвърлена от балкона на жилището си в Париж.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР