Френски апелативен съд потвърди присъдата на двама ръководители на сп.

...
Френски апелативен съд потвърди присъдата на двама ръководители на сп.
Коментари Харесай

Списание Клоузър дължат €100 000 обезщетение на Кейт и Уилям

Френски апелативен съд удостовери присъдата на двама ръководители на сп. Клоузър, за които бе решено да платят оптималната санкция от по 45 000 евро за публикуването на топлес фотоси на Кейт Мидълтън през 2012 година

Апелативният съд във Версай, покрай Париж, удостовери решението на първата инстанция, която осъди основната редакторка на френското издание Лоранс Пио и неговия шеф Ернесто Маури за съучастие и разпространяване на документ, обвързван със засягане на персонален живот.

Съдът удостовери също, че Кейт Мидълтън и брачният партньор ѝ, принц Уилям би трябвало да получат 100 000 евро обезщетение, заяви Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Спорът датира от 14 септември 2012 година, когато във Франция бе публикуван 379-ият брой на Клоузър. В него има направени през лятото фотоси на херцогинята и херцога на Кембридж, който е втори поред в наследяването на престола, край басейн в първокласно имение в Южна Франция. На фотосите се вижда, че Кейт носи единствено долната част на банския си костюм.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР