Френската звезда на Фиорентина Франк Рибери завари дома си окаяно

...
Френската звезда на Фиорентина Франк Рибери завари дома си окаяно
Коментари Харесай

Обраха Франк Рибери - той обмисля да напусне Италия

Френската звезда на Фиорентина Франк Рибери завари дома си окаяно положение, откакто се прибра от мача с Парма. " Виолетовите " надвиха с 2:1 като посетител, а и трите попадения паднаха от дузпи.

Рибери се прибрал в дома си благополучен от триумфа, само че гледката развалила настроението му. Докато опитният футболист играе против Парма крадци са нахлули в тях и са обърнали всичко с краката нагоре.

Бившият френски национал снима в какво положение намира дома си и пусна клипа в интернет. Някои зевзеци незабавно му отвърнаха: " Добре пристигнал в Италия ".

" Прибрах се у дома след мача с Парма. В дома ми в Италия - страната, в която взех решение да продължа кариерата си. Заварих изчезнали чанти и бижута на брачната половинка си, само че популярност Богу, нищо значимо. Това, което ме раздруса, е самото възприятие, че съм ограбен. Слава Богу, брачната половинка ми и децата ми са в сигурност в Монако, само че по какъв начин се чака да бъда спокоен? Как да се усещам още веднъж добре след всичко това? Не търча след милионите, да, благодаря на Господ, че нищо не ми липсва, само че играя футбол, тъй като това е моята пристрастеност. Все отново, пристрастеност или не, фамилията ми е над всичко и ще взема нужните решения за това ние да сме добре ", съобщи Рибери.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР