Френската столица Париж и германската Берлин имат желание да приемат

...
Френската столица Париж и германската Берлин имат желание да приемат
Коментари Харесай

Париж и Берлин напират да са домакини на мачове от НБА

Френската столица Париж и немската Берлин имат предпочитание да одобряват мачове от постоянния сезон в Националната баскетболна асоциация по сходство на Лондон.

Британската столица ще бъде хазаин за девета поредна година на мач от най-силното баскетболно състезание в света, а 19-хилядната зала " О2 Арина " се чака да бъде цялостна до краен лимит довечера за срещата сред Ню Йорк Никс и Вашингтон Уизардс.

" Въпрос на време е и други европейски столици да одобряват мачове от НБА ", съобщи заместник-комисарят на лигата Марк Тейтъм.

" Има значителен интерес освен от самите градове, само че и от тимовете, които доста харесват Париж, тъй като във Франция баскетболът е доста известен. В момента в НБА има деветима баскетболисти от Франция. Трябва да построим верния бизнес модел и да намерим верните сътрудници, тъй като за нашите маркетингови сътрудници Европа е доста значим пазар ", добави още той.

" За момента проблем е, че няма толкоз доста зали, които да разполагат с всичко належащо за провеждането на мач от НБА, само че особено в Париж и Берлин такива има. В зала " Берси " към този момент сме организирали предсезонни мачове през 2010 година, само че по-късно залата се реновираше и по тази причина нямахме мачове там. Сега обаче залата е подготвена още веднъж да бъде хазаин ", сподели още Тейтъм.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР