Френската столица и предградията й останаха без ток няколко минути

...
Френската столица и предградията й останаха без ток няколко минути
Коментари Харесай

Париж и предградията му потънаха в мрак за няколко минути поради авария в подстанция

Френската столица и предградията й останаха без ток няколко минути през вчерашния ден вечерта заради повреда в електрическа подстанция в община Сержи.Понтоаз северозападно от Париж, заяви ТАСС, като се базира на енергийния оператор РТЕ.

" Техническият случай стана в трансформаторната подстанция в Сержи-Понтоаз в 21.50 часа /местно време/ и аргументи прекъсване на тока в Париж, както и департаментите О-дьо-Сен и Вал-д`Оаз. Аварийните екипи съумяха бързо да възстановят електроподаването ", се споделя в късото известие на оператора.

В обществените мрежи се появиха фотоси и видеа от разнообразни елементи на града. На някои се виждат потъналия в мрак бул. Шанз Елизе. Очевидци оповестяват, че по време на късия случай са угаснали светлините на Айфеловата кула и на Триумфалната арка, съобщи Българска телеграфна агенция. В множеството региони на столицата токът пристигнал след броени минути, само че на един от видеозаписите се вижда, че в някои домове, в това число високата постройка на Парижкия съд, светлината не била угаснала, отбелязва организацията.

#Update: Even the busy shopping tourist boulevard hotspot in #Paris the #ChampsElysees has experienced a brief power outage for a few minutes, when the electrical substation caught on fire and exploded in Île-de-France, #France. With modern technology power been diverted quickly. pic.twitter.com/PvAwApU9aW

— Sotiri Dimpinoudis (@sotiridi) November 27, 2019
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР