Френската полиция започна разследване, след като млада жена разкри, че

...
Френската полиция започна разследване, след като млада жена разкри, че
Коментари Харесай

Скандал във Франция: Пребиха студентка в Страсбург, защото носела къса пола

Френската полиция стартира следствие, откакто млада жена разкри, че е била нападната от трима мъже и бита измежду бял ден, тъй като е носела пола . Правителството осъди случаят като недопустим,.
Студентката, на 22 години, разпозната единствено като Елизабет, съобщи, че е била ударена с пестник в лицето в град Страсбург в петък следобяд при нахлуване " от три лица, които показаха неодобрение, че нося пола ".
Тя се прибирала у дома, когато един от тримата възкликнал „ погледнете онази курва в пола “, сподели Елизабет пред радио France Bleu.

TÉMOIGNAGE - Une étudiante strasbourgeoise agressée parce qu`elle portait une jupe
— France Bleu (@francebleu)
След това двама от тях я хванали, до момента в който третият я удрял в лицето, оставяйки я със синини под очите, сподели тя по радиото. След това мъжете избягали. Тя сподели, че има над дузина очевидци, само че никой не се е намесил или преследвал нападателите.
Снимка на натъртеното лице на Елизабет беше оповестена в Twitter акаунта на France Bleu и провокира гняв измежду потребителите на обществените медии.
" Фактите, както е посочено, са доста съществени ", съобщи представителят на държавното управление Габриел Атал.
 Разследват момиче, облякло къса пола в Саудитска Арабия (ВИДЕО) Разследват момиче, облякло къса пола в Саудитска Арабия (ВИДЕО)
Едно момиче с къса пола разбуни духовете в консервативната Саудитска Арабия, появявайки се с къса пола на публично място наоколо до...
" Във Франция би трябвало да можем да излезем облечени на улицата, както желаеме. Не можем да приемем, че през днешния ден във Франция една жена се усеща в заплаха, или унизена, заплашвана или бита поради това по какъв начин се облича. "

TÉMOIGNAGE - Une étudiante strasbourgeoise agressée parce qu`elle portait 1 jupe
Musée d’: 1 jeune femme refusée d’accès pour 1 robe dévoilant son décolleté
Voile à l’: la présidente de la commission refuse la polémique.
2 poids 2 mesures
— Compte Institutionnel (non)Officiel (@180Masseur51910)
Младшият министър на вътрешните работи Марлен Шиапа, отговарящ за въпросите на равенството, посети Страсбург в сряда, с цел да разиска публичната сигурност на дамите.
„ Когато станем очевидци на махленски тормоз, сексистки или полови набези против дами в обществено пространство, би трябвало да реагираме и да се обадим на полицията или жандармерията “, сподели тя пред телевизионния канал LCI.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР