Френската полиция отправи апел за информация относно издирвания за взривното

...
Френската полиция отправи апел за информация относно издирвания за взривното
Коментари Харесай

Разпространиха снимка на издирвания за експлозията в Лион, полицията с призив за информация

Френската полиция насочи зов за информация по отношение на търсения за взривното устройство, сложено до пекарна в Лион. При детонацията бяха ранени 13 души, измежду които и дете на 8 години.
Бомбата избухна на оживена улица в центъра на третия по величина френски град. Пострадалите са с повърхностни пострадвания.
Прокуратурата е поела следствието на случая, а по публичните места са засилени ограниченията за сигурност, съобщи Би Би Си.
Полицията популяризира кадър от камери за видеонаблюдения с облика на обвинения. От там допълват, че мъжът е облечен с мрачно горнище с дъгли ръкави и светли къси панталони. Според служителите на реда той би трябвало да е на към 30 години и е употребявал черно планинско колело.
Взривното устройство, за което се твърди, че било цялостно с винтове, болтове и гайки, експлодира през вчерашния ден към 17:30 часа локално време на улица "Виктор Юго ", в историческия център на града, сред реките Саон и Рона.
Рецепционист в хотел наоколо споделя пред френски медии, че "взривът бил пронизителен ". "Видях по какъв начин хората тичат, паникьосват се и викат ", добави той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР