Френската полиция арестува четирима души за заснето групово изнасилване на

...
Френската полиция арестува четирима души за заснето групово изнасилване на
Коментари Харесай

Във Франция арестувани четирима за заснето групово изнасилване

Френската полиция арестува четирима души за снимано групово обезчестяване на жена пред нощен клуб в Южна Франция, което по-късно било публикувано в обществените мрежи.
Самоличността на арестуваните не се оповестява, само че от полицията бяха съобщили, че търсят четирима мъже, забелязани да изнасилват 19-годишна жена във видеозаписи, публикувани в Snapchat и Twitter предишния месец.
Видеото е било направено на паркинга на клуб в Балма, предградие на Тулуза. Материалът провокира вълна от отвращение като мнозина настояват, че знаят кои са причинителите.
Местната полиция била алармирана, откакто видеоклиповете били маркирани от националната работа за цифрово наблюдаване на Франция. Самата жертва се появи, откакто научила, че видеоклиповете се популяризират в обществените медии.
Видеоклиповете бяха изтрити от програмата Pharos на вътрешното министерство за следене и унищожаване на графично и принудително интернет наличие и полицията прикани хората да не споделят изображенията.
Видеоклиповете на изнасилвания станаха все по-често срещан онлайн проблем, дължащ се на разпространяването на мобилните телефони и потреблението на обществените медии, като случаите в Съединените щати, Бразилия и Индия провокираха омерзение през последните години.
Хората, които споделят видеоклиповете, биха могли да бъдат изправени пред до пет години затвор, в случай че бъдат арестувани. И минувачите, които са гледали и заснемали изнасилването, също могат да се сблъскат с продължителни присъди за съучастничество в офанзивата, предава БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР