Френската марка Peugeot представи горещ хибриден седан, построен въз основа

...
Френската марка Peugeot представи горещ хибриден седан, построен въз основа
Коментари Харесай

Peugeot показа хибриден седан с 400 конски сили

Френската марка Peugeot показа " парещ " хибриден седан, издигнат въз основа на новото потомство на модела 508. Публичната премиера на концептуалния автомобил ще се състои през март на ревюто в Женева.

Peugeot 508 Sport Engineered Concept е оборудван с 1,6-литров бензинов турбо мотор с мощ 200 к.с., който работи в тандем с електрически мотор със 108 конски сили. На задния мост е подложен различен електрически елемент, генериращ 204 конски сили. Така, оптималната сумарна мощ е над 500 к.с., само че моторите не могат да работят по едно и също време в режим на пиково натоварване, по тази причина комбинираната мощ е към 400 к.с. и 500 Нм въртящ миг.

Седанът със задвижване на всички колела е в положение да форсира от място до първите 100 км/ч за 4,3 секунди, а оптималната му скорост е електронно лимитирана до 250 км в час. Благодарение на комплект от акумулатори с потенциал 11,8 кВч хибридът може да измине до 50 км единствено на ток.

Естериорът на Peugeot 508 Sport Engineered Concept се отличава от серийния седан с модифицирана предна ризница, други калници, корпуси за странични огледала, както и 20-инчови алуминиеви джанти и увеличена диря.

В салона, в който са употребявани алкантара и въглерод, са инсталирани спортни предни седалки с усъвършенствана странична поддръжка, изцяло дигигално арматурно табло с 12,3-инчов екран и мултимедиен комплекс с 10-инчов екран.

По предварителна информация автомобилът ще бъде пуснат в серийно произвеждане през 2020 година При това мощността на хибридния задвижващ елемент ще бъде лимитирана до 350 конски сили.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР