Френската козметична компания, чието рекламно лице е моделът Криси Тейгън,

...
Френската козметична компания, чието рекламно лице е моделът Криси Тейгън,
Коментари Харесай

Реклама на червило накара дамите да се изчервят ВИДЕО 18+

Френската козметична компания, чието рекламно лице е моделът Криси Тейгън, разбуни духовете с реклама на ново червило.

„ Сексът продава” е най-старият мит в рекламния бизнес. Колко е тънка границата сред секси и сексистки излиза наяве от реакциите на хората, изгледали последния рекламен клип на козметичната компания, написа БГНЕС.

На него се вижда по какъв начин червилото се трансформира и от напомнящо на мъжки сексуален орган минава в естествената си форма с логото на NARS. Цветът на червилото прибавя още по-сексуален привкус към презентацията, която провокира гневни реакции в обществените мрежи.

Допълнение към клипа е и свободният превод на слогана, акцентиращ върху наситените телесни (Nude – англ.) цветове на червилото „ Ако Nudes ви държи будни цяла нощ”.

В обществените мрежи реакциите варират от „ би трябвало да се смени екипът на рекламния отдел” до „ тази реклама задоволи жаждата ми”. От NARS към момента няма реакция по дебатите в обществените мрежи.
Uh.

The new ad for @NARSCosmetics lipstick????

Look at the caption pic.twitter.com/jhLBfyHYDV
— Yashar Ali???? (@yashar) August 11, 2019 Компанията е известна със своите съобразителни и от време на време скандални имена на своите артикули: най-известното червило е наречено „ Оргазъм”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР