Френската корпорация за луксозни стоки LVMH е взела решение да

...
Френската корпорация за луксозни стоки LVMH е взела решение да
Коментари Харесай

LVMH няма да купува акциите на Tiffany & Co.

Френската корпорация за първокласни артикули LVMH е взела решение да не купува акции на веригата магазини за бижута Tiffany & Co., която през предишния ноември се споразумя да придобие против близо 16.2 милиарда $. Това стана ясно от изказване след изключителна среща на Борда на LVMH в Париж.

Ситуацията наподобява все по-несигурна на фона на опустошителните митинги в Щатите, включващи грабежи и опустошения на физически обекти на огромни корпорации. От LVMH по-рано показаха терзанията си, че Tiffany може да не успее да покрие всички свои разноски преди договорката, която се очакваше да бъде финализирана в средата на годината, съобщи WWD.

Купуването на акции е един от методите за придобиване на марката за бижута, само че съгласно източници на „ Ройтерс “ основният изпълнителен шеф на LVMH, Бернар Арно, ще опита да предоговори пазаруването на бижутерския бизнес, откакто бе ударен от пандемията от ковид и демонстрациите в Съединени американски щати. По-рано тази седмица той е обсъждал със съветници опцията за смяна в цената на договорката.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР