Френската компания BiC, която е специализирана в производството на химикалки,

...
Френската компания BiC, която е специализирана в производството на химикалки,
Коментари Харесай

Френската BiC отваря в София център за услуги и наема 200 души

Френската компания BiC, която е профилирана в производството на писалки, запалки и самобръсначки, възнамерява да отвори център за услуги в София, където ще бъдат открити към 200 работни места. Това ще бъде част от проекта на компанията BiC 2022 - Invent The Future, излиза наяве от публично известие на компанията.

Отварянето на център в българската столица е част от втората фаза на програмата, която е ориентирана към повишение на успеваемостта и построяването на конструкция за поддържане на устойчивия напредък.

Локацията в София - Group BiC Service, ще дава услуги за цялата система на групата.

Като част от проекта се чака отварянето на общо 400 работни места за квалифицирани фрагменти за цялата конструкция на френския производител. Успоредно с това ще бъдат освободени към 450 души като част от смяната в структурата на централата на BiC във Франция.

Изпълнението на втората част от проекта BiC 2022 - Invent The Future би трябвало да стартира до края на годината, като се чака тя да способства с към 25 милиона евро спестявания до края на 2020 година, при упования по-рано за такива от 20 милиона евро.

BiC има над 70-годишна история, като все още оперира на над 160 пазара по света. Нетните ѝ продажби за 2018 година възлизат на 1,949 милиарда евро. В световен мащаб чиновниците на групата са 13 600.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР