Френската футболна легенда Патрик Виейра се въвлече в неприятен инцидент

...
Френската футболна легенда Патрик Виейра се въвлече в неприятен инцидент
Коментари Харесай

Патрик Виейра нарита фен на Евертън, който нахлу на терена, за да го провокира

Френската футболна легенда Патрик Виейра се въвлече в противен случай след края на мача сред Евертън и Кристъл Палас, приключил 3:2 в интерес на „ карамелите “, с цел да си подсигуряват оцеляването във Висшата лига този сезон. Причината е, че той нарита един от ентусиастите на домакините, който влезе на терена и се постара да го предизвика, научихме от The Guardian.

Треньорът на „ орлите “ бе тръгнал към тунела, когато човек от тълпата го наскърбяваше и сочеше междинен пръст на сантиметри от лицето му. Това вбеси Виейра и той се опита да издърпа мъжа, а по-късно го срита.

Околни хора се намесиха, с цел да предотвратят по-грозен процес на случая, само че не е изключено да се стигне до санкции, както за старши-треньора, по този начин и за домакините от „ Гудисън Парк “.

Patrick Vieira kicking an Everton fan to the floor tonight

— Football Fights (@footbalIfights)

Само няколко дни по-рано легендата на Шефийлд Юнайтед - Били Шарп, бе нокаутиран от въодушевен ентусиаст на Нотингам Форест. „ Остриетата “ изгубиха полуфиналния плейоф за промоция в елита и още веднъж почитателите бяха позволени до терена, с цел да честват. Неизвестен почитател обаче налетя с главата си в Шарп и го смъкна на земята. По-късно стана ясно, че агресорът е бил задържан и ще получи обвиняване за футболно безчинство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР