Френската футболна легенда Луис Фернандес ще посети утрешното дерби между

...
Френската футболна легенда Луис Фернандес ще посети утрешното дерби между
Коментари Харесай

Луис Фернандес отива и на дербито между Левски и ЦСКА - София

Френската футболна легенда Луис Фернандес ще посети утрешното дерби сред Левски и ЦСКА - София. Бронзовият медалист от Мексико`86 беше посетител на мача сред Локомотив (Пловдив) и Черно море през днешния ден, като призна, че играта на " смърфовете " и " моряците " му е допаднала. По-рано пред Sportal.bg Фернандес разкри, че е пристигнал в България по покана на родната мегазвезда Христо Стоичков.

" Останах удовлетворен от видяното, един добър футболен мач. Харесаха ми и двата тима, само че Локомотив повече. В този тим има техника, качество. Каква е задачата на моето идване? Имаме другари на всички места - когато ме канят, в никакъв случай не отхвърлям. Исках да видя какво представялва българският футбол. Утре е дербито сред ЦСКА и Левски, което ще посетя. Беше едно допиране до българския футбол, което ме интересуваше. 2 май 1985 година? Бихме 5:1, нали? Това беше, нали? Това са неща от предишното - печелили сме, губили сме, оставям с доста другари от България, с Христо Стоичков съм огромен другар, всичко е наред. 
 Френската легенда Луис Фернандес за Стоичков, Френската легенда Луис Фернандес за Стоичков, " Парк де Пренс ", София'85 и Катар 2022
Катар 2022? Имало е избор, щом са избрали Катар… Първенството стартира след към три месеца. Надявам се да има театър, футболът сплотява. Имам изключителни мемоари с всеки един от френското потомство от 1984 година.. Трябва да загатна и Идалго, който не е към този момент сред живите. Поддържам връзки с всички някогашни съотборници. Това са най-ценните мемоари в живота ми ", съобщи някогашният ментор на Пари Сен Жермен в парк " Лаута ". 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР