Френската филмова звезда Ален Делон бе отличен със Златна палма

...
Френската филмова звезда Ален Делон бе отличен със Златна палма
Коментари Харесай

Ален Делон бе удостоен с почетна Златна палма в Кан

Френската кино звезда Ален Делон бе отличен със Златна палма по време на филмовия фестивал в Кан за достиженията на цялостната му кариера. Ален Делон се просълзи до момента в който получаваше оценката, което му бе връчени въпреки протестите на феминистки асоциации, съобщи Euronews. Той благодари на публиката, с която искаше да се сбогува.

" Отдавна не съм се плакал " , сподели 83-годишният артист, до момента в който получаваше влиятелното отличие от щерка си Анушка под гръмките овации на публиката.

В препълнената зала в наличието на френския министър на културата Франк Ристер, президента на фестивала Пиер Лекюр и фестивалния шеф Тиери Фремо публиката бе приканена да носи значки с думата  " звезда ", напомнящи онази, която артистът носеше на фестивала през 2007 година " За мен тази чест е ненапълно като отдадена посмъртно, само че я получавам приживе - означи Делон. - Ще си потегли, но не и без ви благодаря. Ако съм знаменитост, това дължа само на вас ", сподели още Ален Делон, представен от Българска телеграфна агенция.

Той добави, че мисли също за двете дами в живота си, актрисите Мирей Дарк и Роми Шнайдер.

Quelle image: Alain Delon, Palme d`or d`honneur, monte les marches avec sa fille Anouchka.

72 @Festival_Cannes à vivre sur CANAL+ et @myCANAL > https://t.co/kYWKL8uPSP#Cannes2019pic.twitter.com/wNmivPijo9

— CANAL+ (@canalplus) May 19, 2019
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР