Френската евродепутатка Манон Обри от радикалната левица се похвали в

...
Френската евродепутатка Манон Обри от радикалната левица се похвали в
Коментари Харесай

Евродепутат получи подарък шампанско и портрет на Путин

Френската евродепутатка Манон Обри от радикалната левица се похвали в Twitter, че е получила за новогодишните празници бутилка шампанско и портрет на съветския президент Владимир Путин. Подаръците били от съветското посолство в Европейски Съюз, съобщи БГНЕС.

Обри разгласява видео в обществената мрежа, в което споделя за подаръците, които евродепутатите получават от лобистки групи, частни или държавни. Тя изяснява, че има натиск върху европейските законодатели от „ не изключително целесъобразни страни “, „ неуместни скептични към климата групи “, „ многонационални компании “, както и религиозни общности и „ всевъзможен тип теоретици на интрига “.

В записа евродепутатката демонстрира бутилка шампанско от съветското посолство. „ Владимир ни изпраща шампанско! Не съм сигурна, че той има същите планове към своите съперници в Русия “, декларира Обри във видеото. „ Има лобистки групи на всички места в Европейския парламент, в случай че желая бих могла да похапвам гратис заран, на обяд и на вечеря “, иронично споделя тя, предлагайки следващата година да открие „ конкуренция на най-креативните лобисти “ в европейските институции.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР