Френската актриса Леа Сейду стана 22-рата жена, публично обвинила Харви

...
Френската актриса Леа Сейду стана 22-рата жена, публично обвинила Харви
Коментари Харесай

Актрисата Леа Сейду: Уайнстийн ме е нападал, но не само той

Френската актриса Леа Сейду стана 22-рата жена, обществено обвинила Харви Уайнстийн в полов тормоз. Носителката на " Златна палма " с кино лентата " Синьото е най-топлият цвят " споделя в текст за " Гардиън " по какъв начин продуцентът " й налетял " в хотелска стая и я принудил да се отбранява физически, с цел да избяга. И прибавя, че е била жертва на серия сходни образци за тормоз и посягане в киноиндустрията.

Инцидентът, по мемоари на Сейду, се случил след фешън ревю в Париж през 2012 година По прочут сюжет тя била поканена от Уайнстийн в хотелската му стая по дружно с негова асистентка, която след това изчезнала.

" Държеше се, като че ли желае да ми предложи кино роля, само че знаех, че това са нелепости. Знаех, тъй като виждах сластния му взор ", споделя актрисата, по чиито думи продуцентът цяла вечер " я зяпал като парче месо ". Но "...Беше мъчно да откажа, тъй като той е доста всесилен. Всички девойки се опасяват от него, " прибавя Сейду.

" Разговаряхме на дивана, когато той ненадейно налетя върху мен и се опита да ме целуне. Трябваше да се пазя. Той е наедрял и пълен, тъй че трябваше да употребя мощ. Напуснах стаята безусловно отвратена. Но не се опасявах, тъй като знаех с какъв човек си имам работа. "

32-годишната актриса си спомня и серия от техни срещи по събития, в които Уайнстийн се хвали с дамите, с които е спал или нападателно се пробва да убеди девойки да си тръгнат с него. " Беше видно за всички какво прави той. И това е най-отвратителното - всички знаеха и никой не правеше нищо. "

Срещам такива хора от самото начало, прибавя актрисата. По думите й първото " непристойно предложение " получава от почитан режисьор преди 5-6 години, режисьор, който " е спал със всички актриси от филмите си ". Друг, както и Уайнстийн, й загатнал, че би била по-хубава, в случай че отслабне, трети също се опитал да я целуне срещу волята й.

С Харви тормозът беше физически, само че може и да е от различен вид, прибавя Сейду. И разказва " режисьор, който снимал дълги секс подиуми с многократни повторения, от време на време с дни, наблюдавайки актьорите като че ли в ступор ". Вероятно става дума точно за създателя на " Синьото е най-топлият цвят " Абделатиф Кешиш, чиито напрегнати връзки със Сейду и екранната й партньорка Адел Екзархопулос излязоха нескрито при промотирането на кино лентата.

Междувременно супермоделът и актриса Кара Делевин също описа, че е била примамена от Уайнстийн в хотел, където той се опитал да я накара да се целува с друга жена и да я целуне при опита й да напусне стаята.

Скандалът с Уайнстийн, един от най-влиятелните мъже в Холивуд, избухна предходната седмица след следствие на " Ню Йорк таймс " и провокира същинско цунами от реакции, обвинявания и самопризнания в шоубизнеса. Последно артистът Бен Афлек, снимал доста заглавия с Уайнстийн, се извини на две дами за нежелателен физически контакт и непристойни мнения, отправени по време на живи телевизионни включвания през предишното десетилетие.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР