Френската актриса и фотографка Валантин Моние обвини известния режисьор Роман

...
Френската актриса и фотографка Валантин Моние обвини известния режисьор Роман
Коментари Харесай

Полански изнасилил 18-годишна французойка преди повече от 40 г.?

Френската актриса и фотографка Валантин Моние упрекна известния режисьор Роман Полански в обезчестяване, което по нейните думи е станало преди 44 години, написа в. "Паризиен "

,,През 1975 година бях изнасилена от Полански. Аз нямах никаква връзка с него - нито професионална, нито персонална, една го познавах. Нямаше никакво празненство, нямаше алкохол, нито опиати ", написа Моние.

Това станало в ски курорта Гщаад в Швейцария, където тя била на отмора. Нейните другари я срещнали с режисьора. На идващия ден, откакто карали ски, той ѝ предложил физическа непосредственост. Моние, която тогава била на 18 години, му отказала, само че траяла да кара ски в тяхната компания. Същата вечер тя отишла с Полански на ресторант, след което се върнали в хижата му, където режисьорът свиреп я изнасилил.

Своето предпочитание да опише за случката с 44 години забавяне потърпевшата свързва с излизането на новия филм на Полански "Офицер и разузнавач ", отдаден на аферата "Драйфус ". Моние желала да напомни тъмните страни на режисьора. Навремето тя не отишла в полицията да подаде тъжба, защото се страхувала за живота си. Полански тогава бил задоволително прочут и съгласно Моние можело да бъде убита, с цел да бъде потулен абсурдът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР