Френска красавица ще надъха Григор Димитров за турнира Ролан Гарос.

...
Френска красавица ще надъха Григор Димитров за турнира Ролан Гарос.
Коментари Харесай

Френско гадже чака Гришо в Париж

Френска хубавица ще надъха Григор Димитров за шампионата „ Ролан Гарос ". Престижната конкуренция в Париж започва след броени дни, а положителното въодушевление на хасковлията е обезпечено.

Българският тенисист е в Рим през тази седмица за тyрнира от сериите „ Мастърс “. Тенисистката Ализе Лим от години е спрягана за скрито гадже на Гришо. Двамата в никакъв случай не потвърдиха слуховете, само че папараците имат задоволително доказателства за близката им връзка. Миньончето е измежду най-привлекателните мацки в женския тур.

Ализе се познава с българина от годините, когато тренираше във френската столица. Разликата във възрастта сред тях е единствено година, а те имат доста сходни ползи. Лим обожава хубавата кухня и изкуството. Точно преди три години гълъбчетата бяха хванати да вечерят в първокласно заведение. По това време Гришо публично движеше с певицата Никол Шерцингер.

Лим постоянно е ревнувала другите любовници на Гришо . Най-фрапиращият случай е с Мария Шарапова . През 2013-а рускинята влезе в неприсъствен конфликт с тогавашното гадже на французойката и непосредствен другар на Гришо Жереми Шарди . Маша написа, че не знае кой е Шарди . Лим незабавно реагира и разгласява извадка от ранглистата. На нея се вижда по какъв начин Шарди е с една позиция пред Гришо в класацията.

При всяко посещаване във Франция българинът намира време за тайната си възлюбена. Една от най-лудите фотоси на двамата е с усти, цялостни с бяла, пенеста течност.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР