Френки де Йонг се сбогува с Амстердам и вече се

...
Френки де Йонг се сбогува с Амстердам и вече се
Коментари Харесай

Клуйверт развежда Де Йонг из Барселона

Френки де Йонг се сбогува с Амстердам и към този момент се любува на първите си дни в слънчева Барселона в компанията на легендата на " блаугранас " Патрик Клуйверт.

42-годишният Клуйверт има два престоя на " Камп Ноу " като футболист и треньор, и ще помога на младия си съотечественик в акомодацията на новото място.

Де Йонг, неговата другарка, Клуйверт, жена му и сина му Шейн, който е част от академията на " Барса ", си направиха групова фотография, която бе качена в обществените мрежи.
View this post on Instagram
Welcome to Barcelona #bienvenidoabarcelona #happy

A post shared by Shane Kluivert (@shanekluivert) on May 21, 2019 at 7:23am PDT

Френки де Йонг подписа прелиминарен контракт с " Барса " още през януари. Той е считан за един от най-големите гении на европейския футбол, а мнозина видяха в него същински правоприемник на великия Йохан Кройф.

Де Йонг имаше огромна заслуга за феноменалното показване на " Аякс " в Шампионската лига през тази акция и стигането до полуфиналите. Той напусна " Аякс " като първенец на Холандия и притежател на купата на страната.

Новите съотборници на Де Йонг - Лионел Меси и компания, към този момент завоюваха купата в Испания, а в събота ще спорят за трофея в шампионата за Купата на Краля против " Валенсия ". Срещата в Севиля е от 21:30 ч. и ще бъде излъчена онлайн по bTV Action.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР