Френки Де Йонг е най-актуалното име на трансферния пазар от

...
Френки Де Йонг е най-актуалното име на трансферния пазар от
Коментари Харесай

ПСЖ се разбра с Де Йонг, но трансферът не е сигурен

Френки Де Йонг е най-актуалното име на трансферния пазар от месеци насам и редица клубове се надпреварват за подписа му. Аякс постави цена от 75 млн. евро на младия халф, което съществено затруднява договарянията и с Барселона, и с Пари Сен Жермен.

Макар че към момента не съумяват да се спогодят с Аякс, парижани към този момент имат сделка със самия състезател, разкриха френските медии. Де Йонг се е съгласил на годишна заплата от 8 млн. евро, а също така в контракта му ще има уговорка, която подсигурява годишно нарастване на възнаграждението.

Неотдавна се появиха информации, че младокът е прецизирал персоналните си условия с Барселона и даже е дал дума да премине на “Камп Ноу”. Каталунците обаче също се надяват да смъкват от цената му.
Докато текат договарянията за надарения холандец, ПСЖ работи и над различен трансфер. Томас Тухел желае да види в състава си Идриса Гей от Евертън. 29-годишният сенегалец има опит в Лига 1 с екипа на Лил. През сегашния сезон той е пропуснал единствено 3 мача на “карамелите” във Висшата лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР