Френд зоната може би няма съвсем точен и адекватен еквивалент

...
Френд зоната може би няма съвсем точен и адекватен еквивалент
Коментари Харесай

Тези зодии искат просто да бъдат обичани, но не могат да излязат от френд зоната

Френд зоната може би няма напълно прецизен и съответен еквивалент в българския език. Терминът се появява през 90-те години, с помощта на обичания сериал на всички - " Приятели ". В него Рейчъл дълго време се отнасяше към Рос като към другар, макар че той имаше усеща към нея. Накрая той съумя да излезе от така наречен френд зона и да се съберат.
               

A post shared by (@pinkhyacinth) on Aug 22, 2019 at 7:48am PDT

Не всеки обаче има шанса на Рос. Има някои зодии, за които да попадат в тази зона си е запазена марка. Кои са те? Вижте в канала във vbox7:

Риби

Представителите на зодията най-често попадат в тази зона. Проблемът е, че те хем бързо се сприятеляват с някого, хем развиват усеща към него. Човекът насреща обаче рядко би откликнал на такива усеща в толкоз ранен интервал и приятелите ни Риби нерядко остават с разрушено сърце.
               

A post shared by (@couple) on Oct 17, 2019 at 3:37am PDT

Везни

Ако имате към себе си някой с тази зодия, знаете - те желаят да са другари с всеки. И в действителност това постоянно им се получава. Не по този начин обаче стоят нещата, когато закопнеят за сантиментален сътрудник. Тогава те са извънредно претенциозни и постоянно си намират някой несъответствуващ, който или е във връзка, или не е в стадий от живота си, в който да желае връзка.
               

A post shared by (@couple) on Oct 15, 2019 at 12:37am PDT

Рак

Представителите на зодията са от тези видове хора, които в случай че видят някого, по който са си падали в гимназията, отново биха развили усеща към него. Нещо повече - те биха си показали по какъв начин се сгодяват, женят. Но това би трябвало да спре. Иначе още веднъж биха се разочаровали.-->
               

A post shared by (@couple) on Oct 14, 2019 at 12:55am PDT

Дева

Когато искаш някой да бъде твой сътрудник, би трябвало да имаш значително увереност и самочувствие. Но Девите обичат да премислят всичко още веднъж и още веднъж, като в края на краищата се отхвърлят на последната права.
               

A post shared by (@couple) on Oct 9, 2019 at 9:04am PDT

Водолей

Водолеите обаче си го вършат сложното сами. Те просто не знаят какво да вършат, когато са към някого, който харесват. Те копнеят да са с него, само че не знаят какво да вършат. Надяват се другия човек да разбере желаното от тях, само че това се случва прекомерно, прекомерно рядко.
               

A post shared by (@couple) on Oct 8, 2019 at 12:51am PDT

И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР