Фреди и Мо Слейтър ще се появят в мини-сериал в

...
Фреди и Мо Слейтър ще се появят в мини-сериал в
Коментари Харесай

Боби Брейзър от BBC EastEnders ще се появи в отделна поредица преди завръщането на Фреди и Мо Слейтър

Фреди и Мо Слейтър ще се появят в мини-сериал в обществените медии на EastEnders преди формалното им завръщане в Уолфорд.

Боби Брейзиър си взе отмора от сапунката на BBC, с цел да взе участие в Strictly Come Dancing, само че в този момент артистът е подготвен да повтори ролята си на Фреди Слейтър. В сапунката Фреди последно беше забелязан да напуща Уолфорд, с цел да прекарва повече време с майка си Малката Мо Слейтър (Кейси Ейнсуърт), откакто беше освободен под гаранция, след нападението му против преследвача Тео Хоторн (Уилям Елис).

EastEnders потвърдиха, че Фреди и Мо (Лайла Морс) ще се завърнат дружно в Уолфорд този май, само че в същинския сапунен жанр завръщането им ще бъде всичко друго, само че не и безпрепятствено. Преди идването им, решението на Фреди и Мо да се върнат в Уолфорд ще има премиера в мини-сериал в обществените медии, който ще даде на феновете изключителна визия за живота на Фреди надалеч от Албърт Скуеър, до момента в който той прави пакости, до момента в който живее с Мо в нейната каравана.

По време на еже...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР