ФРЕДЕРИК БЕГБЕДЕ: ТРЯБВА ДА ИЗМИСЛИМ НОВИ ЛЮБОВНИ КОДОВЕ Като баща

...
ФРЕДЕРИК БЕГБЕДЕ: ТРЯБВА ДА ИЗМИСЛИМ НОВИ ЛЮБОВНИ КОДОВЕ Като баща
Коментари Харесай

Седмицата в абсурди

ФРЕДЕРИК БЕГБЕДЕ: ТРЯБВА ДА ИЗМИСЛИМ НОВИ ЛЮБОВНИ КОДОВЕ
" Като татко на две девойки съм за наказание на всички насилници, само че в полицията, а не в интернет или пресата. В същото време ми се повдига от израза " токсична неустрашимост ". Ако бяхме споделили " токсична женственост " това би провокирало скандал. Но токсични дами има. Мисля, че би трябвало да изправим мачистките неточности, да измислим нови любовни кодове и да не жигосваме мъжествеността. Половият акт един чудноват, скотски, от време на време преобладаващ жест, по този начин е устроена природата. Ако мъжете целуват възпитано, дамите се отегчават. Така че е тяхна работа да ни направляват... само че в игрова форма ", разяснява още френският публицист.
Коментар на Actualno.com : Този свят почва да наподобява на нещо, за което доста ще съжаляваме!

УВОЛНИХА ШОФЬОР НА ЛИНЕЙКА, ПУСНАЛ МУЗИКА НА ПАЦИЕНТ
Шофьор на кола за спешна помощ от Пловдив е уволнен от работа, откакто пусна чалга на болен пациент. Музиката била поръчана от пациента, а клипът с осъществяването на желанието доста бързо набра известност в интернет.
Коментар на Actualno.com : Ако беше пуснал " Болеро ", щяха ли да го уволнят?

КОМИННИТЕ ФИЛТРИ: РЕШЕНИЕ ИЛИ РАЗХИЩЕНИЕ?
Не, инсталирането на филтри на всеки комин не е най-ефективното решение на казуса. Всъщност съставлява учебникарски образец за безсмислено разхищаване на обществени средства. Неслучайно Националната стратегия за възстановяване качеството на атмосферния въздух 2018 – 2024 година не включва такава мярка. Това написа в собствен разбор специалистът Боян Рашев.
Коментар на Actualno.com : Я познайте!

ЗАЩО САМО ЕДИН УЧИТЕЛ Е ОДОБРЕН ОТ МОН ДА ПРЕПОДАВА В ПРОБЛЕМЕН РАЙОН?
Намерението на просветното министерство да образува корпус от 80 учители за проблематичните региони у нас публично се провали. Само един възпитател от Шумен е утвърден от МОН да преподава на уязвими възпитаници по програмата " Мотивирани учители ", чийто бюджет е 1.7 млн. лева
Коментар на Actualno.com : Нищо, нищо, скоро нито един!

ДОКЛАД ПОКАЗА: " МАНАСТИРСКИ ЛИВАДИ-ИЗТОК " ПРИЛИЧА НА КВАРТАЛ-СПАЛНЯ
Авторите на отчета да предлагат промени на устройствения проект на квартала.
Коментар на Actualno.com : За задремал народ - съвършено!

НЗОК НЕ ЗНАЕ КОИ ЧАСТНИ БОЛНИЦИ ВЗЕМАТ В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ДЪРЖАВНИ ПАРИ ЗА ЕДНО ЛЕКАРСТВО
Сега нямало данни, тъй като на Касата се подавала систематизирана информация за медикаментите, които се покриват от НЗОК. И повода била, че имало над 300 лечебни заведения т.е. нямало по какъв начин да се обработи подробна информация.
Коментар на Actualno.com : Че за какво им е да знаят, нали заплащат с нашите пари?

ОМБУДСМАНЪТ: ХИЛЯДИ ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ СА БЕЗ ЛИЧЕН АСИСТЕНТ, ТРЯБВАТ СПЕШНИ МЕРКИ
До момента услугите „ Личен помощник “ и „ Помощник – педагог “ се предоставяха и по Национална стратегия „ Асистенти на хора с увреждания “, само че от 1 януари 2020 година трудовите контракти на персоналните асистенти са прекъснати. Освен това липсва всякаква информация по какъв метод ще бъде продължено даването на асистентска помощ.
Коментар на Actualno.com : Соросоиди са, нищо не би трябвало!

РЕВИЗОРО: СТАНАХ МИНИСТЪР, ЗА ДА НЕ ПАДНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО
Запитан по какъв начин ще разяснява оставката на Нено Димов – Димитров съобщи, че " първата му работа е да се разведе с жена си, да завърши всички сметки и да ги подари на децата си, с цел да не пристигна някой на следващия ден и да им го вземат и като съм с една карта от 1000 лв. в нея, ще отида в министерството като ме задържат да няма какво да вземат най-малко на децата. "
Коментар на Actualno.com : И ти ли, Спасителю?!

ПОРЕДЕН " СТРАНЕН " СЛУЧАЙ, ПРИЛИЧАЩ НА КРИМИНАЛНО ДЕЯНИЕ, СРЕЩУ ИЗВЕСТЕН АДВОКАТ
Къщата на известния юрист Ирен Савова в Ихтиман е била подпалена.
Коментар на Actualno.com : Всъщност никак и не наподобява, както се видя по-късно и от видеозапис - непосредствено си е. Сега познайте ще бъде ли оголен нарушителят?!

СЛЕД КАТО Европейска комисия НИ ХВАНА, СПИРАМЕ ДА ТЪРСИМ ЕВРОСРЕДСТВА ЗА Автомагистрала " СТРУМА " ПРЕЗ КРЕСНА
Именно за този сектор гръмна скандал - че страната се е пробвала да заблуди Европейска комисия, с цел да си обезпечи еврофинансиране.
Коментар на Actualno.com : Ааа, не, то щото ни предложили да не сме толкоз нагли, не че нещо...

ОТ КОГА ЗНАЯТ КАСАТА И Министерство на здравеопазването ЗА ОГРОМНАТА РАЗЛИКА В ЦЕНАТА НА ЛЕКАРСТВАТА?
За пръв път в края на 2019 година се получи информация какъв брой опаковки от всеки артикул касата е заплатила.
Коментар на Actualno.com : Като гръм от ясно небе им е пристигнало!

ФИРМАТА, ПРИБРАЛА 20 МЛН. ЛЕВА ЗА ТРАНСПОРТНИЯ ПРОЕКТ В ПЛОВДИВ, НЕ ЗНАЕЛА, ЧЕ ТОЙ НЕ РАБОТИ
Проектът е бил награден от Европейската комисия.
Коментар на Actualno.com : С какво тъкмо е награден - " Златна малинка "?

ВИРДЖИНСКИТЕ ОСТРОВИ С НОВИ ОБВИНЕНИЯ СРЕЩУ МЪРТЪВ АМЕРИКАНСКИ МИЛИАРДЕР
Главната прокуратура на Вирджинските острови претендира за вреди на стойност стотици милиони долари.
Коментар на Actualno.com : Само гибелта и налозите са неизбежни!

ПОЛИЦАЙ-ПЛАШИЛО ПЛАШИ ШОФЬОРИТЕ-ДЖИГИТИ В МОНТАНСКО СЕЛО
Полицаят, който се споделя Джоко, стои на републиканския път за Плевен – навръх рисков завой, където стават доста катастрофи.
Коментар на Actualno.com : Като същинските служители на реда все им се намират опрощение

ДЕЧЕВ РАЗКРИ КАК ЗАКОННО съдебна експертиза ИЗТОЧВА ЗДРАВНАТА КАСА В СТРАХОВИТИ РАЗМЕРИ
Около 700% е разликата сред най-ниската и най-високата цена на медикаментите купувани от лечебните заведения, сподели шефът на НЗОК.
Коментар на Actualno.com : Математика, кво да я правиш - същинска лотария е, по тази причина страната по този начин се грижи и за двете!

КРИЕ ЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ОТ Европейски Съюз ОТРОВИТЕ ВЪВ ВЪЗДУХА НА ГЪЛЪБОВО?
За бездействието на управляващите против замърсяването на въздуха против България има две каузи в съда на Европейски Съюз. По първото бяхме наказани през април 2017 година
Коментар на Actualno.com : По второто какво ли ще стане....

ВИНОВНО ЛИ Е Министерство на вътрешните работи ЗА ВЗРИВА ВЪВ ВАРНА, УБИЛ ДВАМА ДУШИ?
Нови разкрития за доказано починалия някогашен служител на реда Веселин Димитров, който към този момент се сочи като създател на гърмежа в блок 302 в квартал " Владислав Варненчик ", който умъртви него и негова съседка. Както към този момент стана ясно, Димитров е трябвало да напусне жилището, който взриви, след правосъдна заповед да го направи още на 6 януари. А повода е тормоз над дамата, с която живее на фамилни начала – Антоанета.
Пред Нова телевизия Красимира Анастасова, юрист на Антоанета, сподели, че заповедта не е връчена навръх 6 януари. Процедурата била, че при издаване на такава заповед районният арбитър праща по факс заповедта до съответното районно ръководство още същия ден (в период от 24 часа при риск за живота и здравето на жертвата, поради която се издава заповедта). След това, началникът на РПУ-то разпределя на кварталния контрольор, който би трябвало да връчи заповедта и да вземе пояснения от обекта на заповедта, които да върне на съда. Не може да се дава спомагателен период отвън посоченото в заповедта, твърди юристът.
От прокуратурата оповестиха през вчерашния ден, 16 януари, че служител на реда е приказвал с Веселин, само че той заречен да се изнесе на 15 януари. Логично потърпевшите от гърмежа питат по какъв начин полицията е направлявала какво прави Веселин - откакто Министерство на вътрешните работи, по думите на живуща в блока, се свързало с някогашния служител на реда на 7 януари и той споделил, че не е в града, дали това е било правилно или не?
Коментар на Actualno.com : Прочетете отново. И отново. И отново. После не знам какво правете!

ДЪРЖАВАТА НЕ Е ПОЛУЧАВАЛА ДИВИДЕНТИ ОТ ФЛОТА ОТ ПРИВАТИЗИРАНЕТО МУ НАСАМ
Росен Желязков уточни, че страната е имала представител в управителния съвет на БМФ сред 2008 и 2016 година, само че от този момент няма подобен.
Коментар на Actualno.com : Домусчиеви нали вземат, пазарната самодейност цъфти!

ОБСЪЖДАНЕТО НА БЮДЖЕТА ЗА СОФИЯ: С МНОГО ВЪПРОСИ, ДОСТА НЕДОВОЛСТВО И БЕЗ ФАНДЪКОВА
Поради отсъствието на столичния кмет Йорданка Фандъкова от разискването, самодейност пое зам.-кметът по финансите Дончо Барбалов.
Коментар на Actualno.com : Сигурно е имала по-важна работа госпожа кметицата!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР