Фрайбург победи с 2:1 Байерн Мюнхен в четвъртфиналите за Купата

...
Фрайбург победи с 2:1 Байерн Мюнхен в четвъртфиналите за Купата
Коментари Харесай

Фрайбург изхвърли Байерн от Купата на Германия с дузпа в края

Фрайбург победи с 2:1 Байерн Мюнхен в четвъртфиналите за Купата на Германия. Победният гол за гостите пристигна от дузпа в последните секунди на дуела. 

В 12-ата минута Лирой Сане бе покрай гола. Той показва невероятните си умения, пробивайки до границата на наказателното поле. След това шутира, само че на сантиметри настрана от левия напречен дирек.

Седем минути по-късно баварците поведоха. Йозуа Кимих извърши ъглов удар, а топката засече Дайо Упамекано, който я прави в мрежата за 1:0.

Отговорът на гостите от Фрайбург не се забави. В 27-ата минута Николас Хьофлер стигна до отбита топка и я изстреля към вратата, макар че бе отвън пеналтерията на Байерн. Тя попадна в десния ъгъл и по този начин равенството бе възобновено. 

В 33-ата минута Томас Мюлер засече центриране и насочи топката към вратата, само че тя прелетя покрай гредата. В края на първото полувреме Томас Мюлер още веднъж имаше добър късмет да се разпише. Неговият удар обаче бе спрян от бранител на Фрайбург на голлинията.

Бенжамен Павар също бе покрай попадението в 62-ата минута, когато отскочи високо, с цел да засече центриране от конрнер. На ударът му обаче липсваше акуратност и топката срещна напречната греда, а по-късно излезе. 

Драмата настъпи в 93-ата минута, когато Джамал Мусиала игра с ръка в личното си наказателно поле и поради това Фрайбург получи дузпа. Лукас Хьолер бе прецизен от бялата точка и не остави никакъв късмет на Ян Зомер. С този гол в самия завършек на дуела Фрайбург отстрани Байерн от Купата. 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР