Фрапорт Гърция обмисля допълнителни инвестиции за летище Македония в Солун,

...
Фрапорт Гърция обмисля допълнителни инвестиции за летище Македония в Солун,
Коментари Харесай

Нови инвестиции за летището на Солун

" Фрапорт Гърция " обмисля спомагателни вложения за летище " Македония " в Солун, в това число построяването и употребата на хотел. Германско-гръцкият консорциум приключи по-голямата част от първичната капиталова стратегия в размер на 450 милиона евро в 14-те районни летища, в които оперира, отбелязва в. " Катимерини ".

По време на презентацията на логистичния център, който ще бъде създаден на летище " Македония ", основният изпълнителен шеф на " Фрапорт Гърция " Александър Зинел съобщи, че до летището има и имот за развиване.

Възможните разработки, които ще бъдат оценени за осъществяване на имота, включват планове за настаняване, търговски комплекс, спомагателни логистични центрове и енергийни центрове.

Новината пристигна в деня, когато DHL Express Hellas и Fraport Greece подписаха 10-годишен контракт за съдействие за летище " Македония ", където DHL Express ще осъществя най-голямата си инвестиция в Северна Гърция с построяването на нов дистрибуционен център за над 7 милиона евро /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР