Фрапираща агресия срещу онкоболен мъж в центъра на Сливен –

...
Фрапираща агресия срещу онкоболен мъж в центъра на Сливен –
Коментари Харесай

Охранител в банка счупи ръката на онкоболен, защото бил с маска

Фрапираща експанзия против онкоболен мъж в центъра на Сливен – охранител в банка счупи ръката на клиент, тъй като се опитал да влезе в офиса с здравна маска, заяви бТВ. Пострадалият е опериран по неотложност, което е отсрочило планувана му животоспасяваща трансплантация на стволови кафези.

Охранителят е уволнен. От охранителната компания отхвърлиха коментар.

Банковият клон, пред който се разиграла грозната сцена е в самия център на Сливен.

57-годишният Валентин Димитров се опитал да влезе в офиса, с цел да заплати такса от 4 лева, само че бил спрян на входа поради здравната маска, която носи. Опитал да изясни, че е тежко болен и тя го пази от инфекции, само че охранителят първо го избутал на открито, след това решил да му постави белезници, при което по този начин му извил ръцете, че счупил едната.

“Заграждат външната врата и аз оставам на открито, споделям: “Хора, имам работа. Трябва да си свърша работата в банката,защото ми следва лекуване. Може би една година няма да мога да излизам от стая. Единият от гардовете пристигна до мен,изправи се както вършат боксьорите преди мач – нос до нос, лице в лице, и в този миг чувствам гадната болежка на счупената ръка,защото той ми хваща ръката и я извива”, описа Димитров.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР