Фрапиращ гаф на КАТ-Видин. Собствениците на разглобен ретро автомобил получиха

...
Фрапиращ гаф на КАТ-Видин. Собствениците на разглобен ретро автомобил получиха
Коментари Харесай

Абсурд по български: Глобиха за превишена скорост кола, разглобена на трупчета

Фрапиращ гаф на КАТ-Видин. Собствениците на раздрънкан ретро автомобил получиха фиш за превишена скорост. Ретроколата е във Варна, а нарушението е направено във Видин.
Автомобилът-нарушител стои в разглобено положение от есента на 2015 година, когато Петър и татко му го купуват от Съединените щати, с цел да го реставрират. Преди дни обаче получават електронен фиш по пощата, че са санкционирани.

След реставрацията колата ще бъде записана като ретро автомобил. Сега обаче се изисква всяка част, която се смъква да се снима и когато се слага, още веднъж да се снима.

Видин е мястото, на което сякаш е засечен разглобеният автомобил да се движи с превишена скорост.

От Пътна полиция във Видин признават, че техен чиновник е позволил неточност. Оказва се, че същинският извършител е с ловешка регистрация.

Всяко записано нарушаване на скоростта се снима, само че фотографията не се изпраща на санкционирания лидер. Ако въпреки всичко имате подозрение, че вие не сте направили нарушаването, би трябвало да подадете несъгласие и едвам тогава ще се ревизира дали сниманият в нарушаване автомобил е вашият.

За видинската пътна полиция това е първият за тази година гаф с електронен фиш. Признават, че се е случвало и различен път, само че доста рядко.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР