Французойките са известни по цял свят като стандарт за фина

...
Французойките са известни по цял свят като стандарт за фина
Коментари Харесай

Тайните на французойките за щастлив живот

Французойките са известни по целия свят като стандарт за фина половост и финес. Съществуват и редица книги, отдадени на тези невероятни дами и тяхната пословична самонадеяност. Ето и какво може да си " откраднате " от техните предписания за благополучен живот.
1. Французойките флиртуват, без значение дали са обвързани
Нашата менталност допуска, че когато една жена има сериозен сътрудник, флиртът е неразрешен и даже равностоен на невярност. Е, френските девойки знаят добре, че в случай че не могат да привлекат вниманието на непознатите мъже, то е съвсем невероятно да задържат и това на своя мъж. Е, не си мислете, че тези дами излизат всяка вечер " на лов " по питейните заведения. Лека усмивка, шеговит взор, двузначен коментар - всичко е в рамките на положителното образование и вродения нюх за изисканост.

2. Обграждат се с красиви неща
Признайте си, че имате чифт долни дрехи за " специфични мотиви " или пък скъпо червило, което отново пазите със същата хипотеза. Е, французойките не разсъждават по този начин. Всички неща, които чакат " техния си миг ", могат и да не го дочакат, по тази причина всичко се случва на момента. Тоест, те в действителност следват максимата " носете си новите облекла ".
3. Поставят потребностите си преди всичко
Това безспорно е една от основнитe аргументи за какво тези дами са едни от най-щастливите в света. При тях няма жертви и взаимни отстъпки, няма и " първо фамилията и децата ". Трудно ще видите французойка, която по през целия ден седи над печката или мие чинии. Не, по-скоро ще я видите по какъв начин умерено пие капучино в кварталното кафене и едвам по-късно потегля по задания.


4. Наслаждават се на момента
Истината е, че забързани в сивото всекидневие, забравяме да се любуваме на живота. Все чакаме отпуска, уикенд, да идем на " особено място ", с цел да се почувстваме щастливи. Френските дами биха могли да ни дадат доста скъпи уроци в това отношение. Те умеят да намират благополучие и приятност даже в късче шоколад, изядено на балкона, против хубостта на града. Имат време и " очи " да си купят няколко цветя за бюрото в офиса и така нататък
5. Ценят характерността
Независимо по какъв начин се чувствате или изглеждате, един човек ще види у вас съвършенство, а различен - грозотия. Французойките знаят това многo добре и не се стремят да наподобяват " по шаблон ". Ценят персоналния жанр и не робуват на стандарти, стига да наподобяват добре в своите очи.
6. Бягат от напрежението в " тайната си градина "
Всички имаме тежки моменти, отрицателни страсти и стресови обстановки, без значение дали сме французойки, българки или италианки. Ключът обаче е в превъзмогването на тези житейски тествания. Е, френските девойки нито ще псуват, нито ще изядат една кофа сладолед, просто ще отидат в " тайната си градина ". Това е френски термин и за всяка жена значи най-различно нещо, като най-общо казано това е методът, по който те се оправят с напрежението. За някои " тайната градина " е четене на любовен разказ, за други - садене на цветя, за трети - каране на колело. Тайната е в това, че каквото и занятие да ви работи успокояващо, налага се да го вършиме в тишина и сами.
Източник: iWoman.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР