Французойката, която убила пет от новородените си деца, беше осъдена

...
Французойката, която убила пет от новородените си деца, беше осъдена
Коментари Харесай

Затвор за французойка, убила пет от новородените си деца

Французойката, която умъртвила пет от новородените си деца, беше наказана през днешния ден на 20 години затвор, съобщи Франс прес.

Силви Хорнинг, майка на три огромни деца и баба на четири внучета, избухна в сълзи при произнасянето на присъдата от съд в източния френски департамент О Рен (Горен Рейн).

"Трябва да апелира. Двадесет години е прекомерно, това е съвсем връх за Франция ", съобщи юристът на Хорнинг Ролан Мьоглен.

В този останал неразгадан в продължение на 14 години случай Силви Хорнинг е разпозната инцидентно през 2017 година, при нормално съседско сдърпване, което води до снемане на ДНК проба от нея, като майката на четири новородени, открити мъртви през 2003 година в торби за отпадък в локална гора.

Близките ѝ с учудване разбират, че тя сама е родила пет бебета в банята си сред 1995 и 2003 година, удушила ги е и години наред е крила телата им в килер преди да ги изхвърли в гората.

Останките на пето новородено бяха открити в хладилна чанта в фамилното жилище покрай град Мюлуз.

Bébé - France>Les mots très durs des enfants de Sylvie Horning dev >> https://t.co/WJNNaX6GlO #bebe pic.twitter.com/CjGlUQn5Qv
— Bébé MDocteur (@BebeMDoctor) June 20, 2019
"За мен това не бяха бебета, а някакви същества, които духът и тялото ми не одобряваха, нещо растящо в мен, което не одобрявах ", сподели обвинената по време на процеса.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР