Французойката Карин Комбо се разхождала по улиците на Ню Йорк,

...
Французойката Карин Комбо се разхождала по улиците на Ню Йорк,
Коментари Харесай

Жена дала хляб на бездомник. После разбрала, че това е преоблеченият Ричард Гиър

Французойката Карин Комбо се разхождала по улиците на Ню Йорк, когато видяла скитник, който, както се сторило на дамата, търсел храна в кофа за отпадък. Жената без да се колебае му купила и му дала пица, а на идващия ден научила от вестниците, че се есрещнала холивудска звезда.

Французойката дала на мъжа пица и даже не можа да изясни добре, тъй като говорела зле британски. Просто споделила на бездомника, че пицата е малко студена. А ден по-късно на французойката видяла вестник, в който на първа страница била фотографията й със същия мъж.

Всъщност това бил Ричард Гиър, който не бил излязъл от облика на героя си за кино лентата „ От незапомнени времена “ и решил да се разноски из града във филмовия си тип.

Карин и фамилията й попаднали в тази част на града инцидентно, не са знаели, че наоколо се снима филм. Историята се оказала занимателна, а самият Гиър по-късно признал пред кореспонденти, че добротата на една жена съществено му е повлияла.

„ Когато се разхождах из Ню Йорк като дегизиран скитник, никой не ме забелязваше. И усетих какво е да си скитник.

Хората просто минаваха и ме гледаха с омерзение. Само една дама беше общителна и ми даде малко храна. Никога няма да не помни това прекарване. Толкова постоянно забравяме какъв брой сме благословени. Не би трябвало да одобряваме това за даденост. И в случай че можем да помогнем на някой в ​​нужда, би трябвало да помогнем.

Така че по-късно обиколих и дадох храна и $100 на всеки скитник, който срещнах. Те плакаха и бяха толкоз признателни. Бъдете смяната, която желаете да видите в този свят. “ Ричард Гиър

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР