Французойката Елизабет Бланшет. Тя била на екскурзия в Москва и

...
Французойката Елизабет Бланшет. Тя била на екскурзия в Москва и
Коментари Харесай

Французойка купи от битпазар в Русия стар фотоапарат и не повярва на очите си какво намери вътре

Французойката Елизабет Бланшет. Тя била на екскурзия в Москва и купила от битпазар остарял, руски фотоапарат. Когато се прибрала във Франция, се похвалила на другари с придобивката си. Докато показвала фотоапарата, с изненадат разкрила, че вътре има лента със фотоси, написа Блиц.

Елизабет решила да я прояви и видяла, че тя е запечатала фотографии на едно нормално, руско момченце от 80-те години. Любопитното момиче решило да намери детето от фотосите и ги разгласила в интернет с хаштаг #търсятоварускомомченце и знамение - съумяла да го открие, след месечно " лутане " на фотосите в мрежите на международния интернет.

 На тях бил московчанинът Дмитрий Кретов, към този момент 34-годишен, татко на две деца и общоприет шеф на огромна компания. Детските си фотоси разкрил инцидентно, когато негова другарка ги видяла и решила, че момченцето от фотографиите доста наподобява на него. В началото даже не повярвал и решил, че на тях е някое друго дете. И, както Дмитрий признава пред съветски медии, в този момент има вяра в чудеса. Той е решил да замине за Франция, с цел да благодари персонално на французойката за упорството и чудото. 
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР