Французите, останали без работа заради строгите мерки за борба с

...
Французите, останали без работа заради строгите мерки за борба с
Коментари Харесай

Властите призоваха французите, останали без работа заради коронавируса, да помагат на земеделците

Французите, останали без работа поради строгите ограничения за битка с ковид, да отидат в селскостопанските парцели и да оказват помощ за производството на храни и други артикули, прикани министърът на земеделието и храните Дидие Гийом в ефира на телевизия Бе Еф Ем.

В селскостопанския бранш могат да се разкрият 200 000 работни места. Призовавам всички мъже и дами, които не работят сега, всички, които са се самоизолирали в жилищата и къщите си, сервитьорите, хотелския личен състав, фризьорите и всички, които не работят.

Франция е в изключително санитарно състояние поради ковид

Присъединете се към огромната войска на френските земеделци, към всички, които могат да ни оказват помощ да нахраним страната, съобщи Гийом, представен от Агенция Франс Прес.

Ако желаете да сте солидарни с лекарите, които рискуват живота си, не ръкопляскайте единствено от прозореца, само че и направете нещо за обществото и отидете да помагате на земеделските стопани, добави той, съобщи Българска телеграфна агенция.

Земеделската работа би трябвало да продължи, а за това е нужна работна ръка, добави министърът. Той акцентира, че няма прекъсване на доставките на артикули в страната и прикани огромните търговски вериги да дадат приоритет на закупуването на френски артикули.

Нидерландия и Франция стягат ограниченията против ковид

Броят на инфектираните от ковид във Франция доближи 19 856 през вчерашния ден вечерта, а умрелите са 860 души. От 17 март в страната са в действие ограничавания за напредване на жители.

При излизане от у дома те би трябвало да носят попълнено заявление, в което да показват задачата на напускането на дома си и мястото, където отиват.

NOVINI.BG ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2186  Експерт: Поне 150 млн. лв. са загубите от оборот в строителството поради ковид Експерт: Поне 150 млн. лв. са загубите от оборот в строителството поради ковид  Д-р Мария Петрова: Трябва да подготвим здравната почва за медикаментите, които не са позволени у нас Д-р Мария Петрова: Трябва да подготвим здравната почва за медикаментите, които не са позволени у нас  Агенция Агенция " Митници " дава на РЗИ и пожарната над 158 000 л етилов алкохол за стерилизация
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР