Французите Матийо Росе и Лора Марино прибавиха световна титла към

...
Французите Матийо Росе и Лора Марино прибавиха световна титла към
Коментари Харесай

Французи с най-красиви скокове в смесената надпревара в Будапеща

Французите Матийо Росе и Лора Марино прибавиха международна купа към европейската в смесената конкуренция в скоковете във вода. Русе и Марино бяха над всички на шампионата на планетата, провеждащо се в унгарската столица Будапеща и получиха общ брой от 406.40 точки.

 Русия завоюва четвърти златен орден в синхронното плуване
Русия завоюва четвърти златен орден в синхронното плуване

Китайки и японки допълниха почетната стълбичка

Смесената конкуренция е нова дисциплинираност, която се организира за повторно на най-високия плувен конгрес. С нея се цели, както са инструкциите на МОК, да се вкарат повече дисциплини, в които да вземат участие представители на двата пола. Единият играч взе участие на 3-метров трамплин, а другият на 10-метрова кула.

Втори се класираха мексиканците Ромел Пачеко и Вивиан Пениче с 402.35 точки. Бронзът отпътува за Съединени американски щати посредством Дейвид Динсмор и Криста Палмър. Те събраха общ брой от 395.90 точки.

Провал претърпяха дежурните любимци във всички дисциплини в скоковете във вода - китайците, които останаха шести. Британците, които завоюваха първата купа в историята на дисциплината в Казан, бяха още по-трагични и се класираха 12-ти от общо взели участие 19 двойки.

 Снимка 304561
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР